Добрий день колеги!!! Порадьте хорошого майстра "з рівними руками" по пружинно-поршневій пневматиці у Львові. Відмовився "працювати" Вайраух 25. Дайте координати!!!!![]()
Добрий день колеги!!! Порадьте хорошого майстра "з рівними руками" по пружинно-поршневій пневматиці у Львові. Відмовився "працювати" Вайраух 25. Дайте координати!!!!![]()
А в чому саме проблема?
Crossman 1377 недоup
ИЖ-60 РСР в металі+GunHobby 8-32x50SF mil dot
Norica Marvik Gold+Walther 4x32 ГП від Vad0
Just not enough.
I need more.
Nothing seems to satisfy.
I said, I don't want it.
I just need it.
To breathe, to feel, to know I'm alive.
(. )( .) - ціцьки!
В чому проблема? Не стріляє інколи. Буває що навіть кульку з місця не зрушить. А буває і ніби нормально вистрілить То щось з манжетою???? Чи пружина не зводиться нормально??? Треба нормальний техогляд, я так розумію. Пружину рідну німецьку один майстер вже міняв (казав що тріснула). За рік часу настріл не дотягнув і половини пачки люманів, і ось новий трабл. Відгуки про роботу того майстра між пневманутими не вельми приємні. Вже майже рік гвинтівка не використовувалась. А при черговому шашаликінгу дочка все запитувала про свою улюблену гвинтівку. Так що потрібна допомога.
Якщо манжета, то віддача має бути кожен раз одна й та сама.
Якщо пружина, віддача має бути дуже слабенька.
Я впринципі можу глянути, колись багато ковирявся, але кажу відразу це не буде швидко, бо маю деякі хвости попідганяти, а часу бракує
П.С. в самого ІЖ-60 рср вже три роки розібраний лежить ніяк не доберусь, але може якась більша наснага появиться ))
ось мої контакти і координати, майже кожен день з 10 до 6-7 там, але можу від"їхати, тому бажано перед тим передзвонити http://elements-team.com/contats
Crossman 1377 недоup
ИЖ-60 РСР в металі+GunHobby 8-32x50SF mil dot
Norica Marvik Gold+Walther 4x32 ГП від Vad0
Just not enough.
I need more.
Nothing seems to satisfy.
I said, I don't want it.
I just need it.
To breathe, to feel, to know I'm alive.
(. )( .) - ціцьки!