Вибачайте, але не втримався.
Купив я n-ну кількість пуль ЖСБ Хеві у поважного чоловіка на харківському. І з задоволенням струляв, тобто мазав на повітрі по бутилках, дивуючи знайомих чудом розбитою пляшкою з під шампанського на 80м. Струляв поки не попав в тир.
На 25м хвальоний ЖСБ показав ЖАХЛИВИЙ результат. Скажу так: стріляти я не вмію, і це правда. Але при відривах у 5-8 см на 25м у БР-мішень – це вже занадто навіть для мене. Вже почались закрадатись смутні думки про поганий вінт, і подальшу розборку і тд. Потім спробувавши чужого Бам51 ( новий люман) – я прозрів. Вісім з вісьми поподань, з них половина у сотку. Нашкалявши люмана по сусідах, Варя дала 100% попадань (без жодних відривів), при чому 78,5 % у сотку(решта -50) на євроБР-мішені. Не брешу http://s004.radikal.ru/i205/1001/e4/52dc1919ced1.jpg
Нагадаю: теплий тир, чищений ствол, повний упор лежачи, тверезий і злий «стрілок», 28 вистрелів (2 бараб, з них 4 пулі пристрілка), новий люман.
Цікавості ради заміряв швидкості(Хрон ІБХ715 по 5 вистрелів (середина задувки)):
ЖСБ: 285, 283, 286, 285, 285
Нов.люман: 283, 282, 280, 282. 285
Різницю бачите. Я ні
Так, що шановні пнемоГуру – чекаю пояснень. Відмовки типу, шо одні кулі летять гірше, інші краще, і треба бути готовим до такого – неканають.
ЖСБ – це бренд, і при купівлі такого класу пуль, я вважаю, що проплачую і відсутність ризиків і на браковану партію.
Нафіга переплачувати ввдвічі за пулю, яка не летить
А, вони ще КЕФУЛ ХЕНД, йопт, СЕЛЕКТИД
Вимагаю від чехів відрахування моральних і можна матеріальних збитків.
Амінь
ПС. Кому цікаво, фоти пуль ЖСБ і їх серію можу скинути.