1. Дана тема створена 30.05.2011, наступний (другий) пост в якій датований 14.03.2012 .
Розгорнуто пояснюю, що !!!цілий рік!!! всіх все влаштовувало, аж поки хтось не звернув увагу на нашу неймовірно складну і навіть таку, що принижує людську гідність, систему реєстрації нових користувачів. Власне це зауваження не до новоприбулих, а до тих, хто пройшов раніше це склакде випробування життям. Де ж ви всі були два-три роки тому, коли на форумі стирчало 50 ботів і срало де бачило, га?
2. Із власного досвіду - 95% користувачів не читають Правила чи інші умови користування певним інтерент-ресурсом. Тупо тиснеться кніпочка "Приймаю умови", а потім робляться круглі очі, бо я не знав і вєбачте.
3. Особисто я вважаю, що написаного в шапці і виділеного кольором цілком достатньо для того, аби зрозуміти, що потрібно дочекатись листа із активацією. Жодних змін в цій системі за моєї каденції тут модератором не буде! Система працює, і це найголовніше.
Більше того, уважний юзер може глянути статистику внизу головної сторінки. Процитую : "Пользователи: 1,852 Активные участники: 110" Активних користувачів всього 110 штук, це люди, котрі реально постять щось корисне, окрім як в розділ ""купипродайка". Це кістяк нашого форуму, який пройшов реєстрацію і ускладнювати їм життя (засиллям спаму в гілках) заради спрощення доступу сюди я не буду.
4. Вкотре прошу, уважно читати шапку і не закидувати мені приват подібними бздурами. Система реєстрації проста, як двері. Ви робите це один раз і все.
5. Це розділ "Акваріум", де дозволяється вживання різких слів для більшого емоційного ефекту. Що я і роблю.