Страница 2 из 2 ПерваяПервая 12
Показано с 11 по 20 из 20

Тема: Модератор vs нові юзери

1. Дана тема створена 30.05.2011, наступний (другий) пост в якій датований 14.03.2012 .
    Розгорнуто пояснюю, що !!!цілий рік!!! всіх все влаштовувало, аж поки хтось не звернув увагу на нашу неймовірно складну і навіть таку, що принижує людську гідність, систему реєстрації нових користувачів. Власне це зауваження не до новоприбулих, а до тих, хто пройшов раніше це склакде випробування життям. Де ж ви всі були два-три роки тому, коли на форумі стирчало 50 ботів і срало де бачило, га?

2. Із власного досвіду - 95% користувачів не читають Правила чи інші умови користування певним інтерент-ресурсом. Тупо тиснеться кніпочка "Приймаю умови", а потім робляться круглі очі, бо я не знав і вєбачте.

3. Особисто я вважаю, що написаного в шапці і виділеного кольором цілком достатньо для того, аби зрозуміти, що потрібно дочекатись листа із активацією. Жодних змін в цій системі за моєї каденції тут модератором не буде! Система працює, і це найголовніше.
    Більше того, уважний юзер може глянути статистику внизу головної сторінки. Процитую : "Пользователи: 1,852 Активные участники: 110" Активних користувачів всього 110 штук, це люди, котрі реально постять щось корисне, окрім як в розділ ""купипродайка". Це кістяк нашого форуму, який пройшов реєстрацію і ускладнювати їм життя (засиллям спаму в гілках) заради спрощення доступу сюди я не буду.

4. Вкотре прошу, уважно читати шапку і не закидувати мені приват подібними бздурами. Система реєстрації проста, як двері. Ви робите це один раз і все.

5. Це розділ "Акваріум", де дозволяється вживання різких слів для більшого емоційного ефекту. Що я і роблю.
    Последний раз редактировалось PRom; 17.03.2012 в 12:39.
    ----------------------------------------------------------------------------
    ЧИТАЄМО ПРАВИЛА ФОРУМУ ТУТ

ІНСТРУКЦІЯ ПО ЗАЛИВАННЮ ФОТОК ТУТ
    Витяг з Правил для пейсатєлєй:
    6.1.1 В теме топика нужно указывать предмет купли-продажи(и несколько если их больше двух) и действие относительно этих предметов - купля, продажа, обмен.
    6.1.2 Запрещено размещать только ссылку на объявление, размещенное на другом сайте. Обязательно следует скопировать и само объявление тоже.
    6.1.3 В темах этого раздела можно ОБОСНОВАННО торговаться, делиться мнением о товаре и его характеристиках.
    6.1.4 Для товара, выставленного на продажу обязательно указание цены, состояния товара, фотографи и описание, а также его местоположение.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++
    Витяг з Правил "Купипродайка - всяка всячина" для тих же пейсатєлєй:
    В даному розділі дозволяться сторення тем, пов"язаних із купівлею-продажем непрофільних товарів.
    Оскільки розділ експерементальний, всі теми проходять передмодерацію.
    Створити тему має право будь-який користувач, що має більше ніж 50 повідомлень на нашому форумі, або рекомендацію від будь-якого учасника із потрібною кількістю повідомлень. За спробу створення теми учасником, із невідповідними критеріями (див. вище) - бан 7 днів, наступна спроба - назавжди.

Hannel Zuhl 310 (у вигляді набору детальок
    HW 100 T + Nikko Stirling Platinum Nighteater 8-32x60

Смішна Ви людина,PRom!Вам хочуть пояснити,чому Ви отримуєте стільки запитань у приватку,а Ви у відповідь брязкаєте медалями за бортьбу з ботами.
    АА ТХ 200НС

Сміт ! Суть того, що треба уважніше читати коли реєструєшся і тиснути кнопки!!!!А то по собі знаю,пишу не читаючи, а потім дурні питання виходять ,почему і почему,ти неправ і тд.Я думаю, якби прочитав, то питань би і не виникло,а це все наша лінь.!!!!!!!!Є правила і тут під кожного підстроюватись теж ну нафік,зробиш так і знайдуться умніки скажуть а так краще.Не будем розводити демогогію ПРАВИЛА І В АФРИЦІ ПРАВИЛА О!!!

Рома! А хто тут говорить про правила,чи не погоджується з цими правилами?Суть того,що ти взагалі не в темі,а прогинатись перд модератором за мій рахунок якось не по товариськи.
    АА ТХ 200НС

не буду розвивати дємагогію, але що стосовно цього:
    Цитата Сообщение от PRom Посмотреть сообщение

...Особисто я вважаю, що написаного в шапці і виділеного кольором цілком достатньо для того, аби зрозуміти, що потрібно дочекатись листа із активацією.
    так лист з активацією приходить миттєво. і текст в ньому
    "Уважаемый(ая) Kuval2,

Сайт Українського Air Huntera сообщает, что Вы успешно зарегистрированы в системе. Для активизации Вашего аккаунта необходимо пройти последний пункт регистрации!

Чтобы стать зарегистрированным пользователем, Вам необходимо однократно проследовать по указанной ниже ссылке, и Ваш аккаунт будет включен в базу пользователей.

Для завершения регистрации, проследуйте по ссылке:"
    а потім вже на сайті видає "ви забанені хз чому і назавжди". видно не всі зразу можуть доперти що є ще повторна активація. це я суджу з того скільки вам (по ваших словах) приходить листів. от і думайте. мені то всеодно чи поміняєте ви щось чи ні. спамом задрочують не мене. просто тему почали ви самі і в ній ви не вказували що будь-які коментарі є небажаними
    Последний раз редактировалось Kuval2; 17.03.2012 в 21:18. Причина: очепятка

Досить доступно розтлумачена суть проблеми.
    АА ТХ 200НС

Цитата Сообщение от смит Посмотреть сообщение
    Рома! А хто тут говорить про правила,чи не погоджується з цими правилами?Суть того,що ти взагалі не в темі,а прогинатись перд модератором за мій рахунок якось не по товариськи.
    Перепрошую я не передким не прогибаюсь!!!! Може я чогось не зрозумів, але судячи з дописів я висловив свою думку.
    Я поважаю вас обох ,но ми теж не пушисті і якщо ми все робили б правильно то і питань і не було.Так що баез обід.

АА ТХ 200НС

Цитата Сообщение от shymah Посмотреть сообщение
    Перепрошую я не передким не прогибаюсь!!!! Може я чогось не зрозумів, але судячи з дописів я висловив свою думку.
    Я поважаю вас обох ,но ми теж не пушисті і якщо ми все робили б правильно то і питань і не було.Так що баез обід.
    я тоже розумію позицію модера: "я для вас стараюсь, а мене ше хаять". зрозумійте- мої потуги тут були лише як пропозиція як спростити життя і юзерам і модеру. шоб вподальшому в одних не виникало дурних питань, а в других лишньої роботи.
    хотя шоб шось поміняти- це теж додаткова робота
    вобшєм залишаю дане питання ваш розгляд.

Цитата Сообщение от смит Посмотреть сообщение
    Смішна Ви людина,PRom!Вам хочуть пояснити,чому Ви отримуєте стільки запитань у приватку,а Ви у відповідь брязкаєте медалями за бортьбу з ботами.

Посміялись? Радий, що комусь підняв настрій.
    Наш форрум не ідеальний, як і всі ми. Проте, змін в порядку реєстраціі не буде.
    ЧИТАЄМО ПРАВИЛА ФОРУМУ ТУТ

ІНСТРУКЦІЯ ПО ЗАЛИВАННЮ ФОТОК ТУТ
    Витяг з Правил для пейсатєлєй:
    6.1.1 В теме топика нужно указывать предмет купли-продажи(и несколько если их больше двух) и действие относительно этих предметов - купля, продажа, обмен.
    6.1.2 Запрещено размещать только ссылку на объявление, размещенное на другом сайте. Обязательно следует скопировать и само объявление тоже.
    6.1.3 В темах этого раздела можно ОБОСНОВАННО торговаться, делиться мнением о товаре и его характеристиках.
    6.1.4 Для товара, выставленного на продажу обязательно указание цены, состояния товара, фотографи и описание, а также его местоположение.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++
    Витяг з Правил "Купипродайка - всяка всячина" для тих же пейсатєлєй:
    В даному розділі дозволяться сторення тем, пов"язаних із купівлею-продажем непрофільних товарів.
    Оскільки розділ експерементальний, всі теми проходять передмодерацію.
    Створити тему має право будь-який користувач, що має більше ніж 50 повідомлень на нашому форумі, або рекомендацію від будь-якого учасника із потрібною кількістю повідомлень. За спробу створення теми учасником, із невідповідними критеріями (див. вище) - бан 7 днів, наступна спроба - назавжди.

Hannel Zuhl 310 (у вигляді набору детальок
    HW 100 T + Nikko Stirling Platinum Nighteater 8-32x60

Страница 2 из 2 ПерваяПервая 12

Ваши права