Був з товаришем Сашком 11/07/2009 вперше на рибалці в с.Пристань - приблизно 65 км. від Львова.
Враження позитивні. Дорога непогана- на Жовкву, потім на Великі Мости в яких повернути на Раву Руську, по тій дорозі ще 20 км. В селі біля церкви наліво 1 км по грунтовці и 200 м направо до ставів.
Заплатив 30грн за себе і 10 за дружину на вході. Є 3 озера - дозволено ловити тількі на 2-му. Озеро мілке - кидати бажано далеко.
Був з 13 до 20год. Десь в 2 год. обірвало снасті Сашку, потім за 20 хв. мені. Схема та сама - заплисти в шувар і намотати жилку на кущ.
Оскільки в нас ультратонка снасть була розрахована на плотву і ляща прийшлось трохи зміцнити поводки до 0,16-0,18 і поставити більші гачки.
Я взагалі вирішив питання радикально - розпакуав пікери і почав ловити на кормушки.
Ловилось нормально - десь по 4 кілограмових коропця і по три обриви.
І в мене і в Сашка результати однакові, тобто і на вудки і на фідери результати однакові. Я сидів біля шувару, і моя риба постійно перла в кущі , а мякі і тонкі вудки не давалиможливості зупинитицей рух. Сашко на відкритій воді мав можливість побавитись в боротьбу.
В Сашка був опариш,в мене хробак. Брало однаково. Взагалі тамошня наживка кукурузка Бондюель.
За рибу треба платити окремо - 20 грн /кг. надлишок можна лишити в них, або відразу відпустити. Нам 3кг вистачає на "смачно поїсти" -тобто бюджет цього місця +/- 100 грн. за рибалку.
Поїду ще обовязково.
![]()