Ну, надiюсь, не остaнній раз, і на майбутнє будемо мати можливість разом хлєбнути з однієї фляги!![]()
Ну, надiюсь, не остaнній раз, і на майбутнє будемо мати можливість разом хлєбнути з однієї фляги!![]()
- Ти нащо стіни картинками з голими бабами обклеїв?
- А що ж мені, на голі стіни дивитися?
Ну і...
Гiілка завмерла?
Побігав вчора-сьогодні в Брюховичах.
Славна гра, жаль власне нічну відмінили через дощ.
А так, просто супер - дощ, костер, палатки, розмови, нічний "рейд" з екстремальним перегоном авто в ліс... Я зранку "по трєзві" дерева ножовкою різав щоб на трасу виїхати, а тоді вночі - ха! "ТАНКИ ГРЯЗИ НЕ БОЯТСЯ"!!!
Знову дощ, палатки, костер, тушонка, байки і анекдоти... СУПЕР! Давно не ночував був в таких умовах!
Локація і орг.підготовка - клас - набігався, що не знаю, як завтра встану.
БОЇ - не обговорюю. ЦЕ - кожен по своєму відчуває... Адреналін, блін !!!
Ваш "покорний слуга" (DPM - томущо дрескод...)
Последний раз редактировалось Boot; 14.06.2009 в 21:16.
в этом году все львовские ночные игры с антуражным дождиком))) а вообще очень жаль что перенесли ночные миссии...
если нравятся ночные с квестами тогда приглашаем примерно через месяц на границу. на этой игре будет очень много нововведений (но это секрет).
Кстатє...
"Бродський котел" в Тернополі в ці вихідні.
http://militarist.com.ua/forum/viewforum.php?f=166
Незапрошую, тому що не організатор... Однак буду радий бачити і теплий радушний прийом гарантую!!!![]()
10-11.10.2009р. була добова гра в К.-Подільському в закритій штольні. Загальна протяжність коридорів - 92 км. Гра за мотивами книги "Метро 2033".
Близько 13.30 в суботу в штольню зайшли і в 13.00 в неділю вийшли. 20 чистих годин гри нон-стоп в суцільній темряві і ненанесених на мапу коридорах реальної штольні. Гра - просто БОМБА. Такого адреналіну та позитиву давно не отримував. Словами описати не можна. Хто відчував щось подібне - зрозуміє.
Виліз в неділю білий як той слон, що в муку впав і підійшовши до зеркала мовив - "Ого собі вареник!"![]()
Последний раз редактировалось Boot; 14.10.2009 в 09:49.
http://militarist.com.ua/forum/viewt...?f=107&t=24996
Приєднуйтесь - буде славна гра!