Подумав.
Я готовий скинутись на ПЕРШИЙ спільний хрон - з ПЕРШИМ хроном ситуація ох... ну дуже вже делікатна...
От, припустімо, купив я ПЕРШИЙ хрон серед нас.
Тоді:
1) або мене давить жаба ділитися і я юзаю його втіхаря сам... - це справа особиста кожного і осуджувати за це нікого не варто! Хоча не буду кривити душею - особисто мені було б неприємно знати, що хтось так юзає хрона - з однієї сторони, а з іншої - я сам так не хотів мати хрона, тому як не поділитися результатами відстрілу на пострілухах і слідкувати, щоб не бовкнути бува щось "лишнього" на тих же пострілухах - половина, та яка половина - ВЕСЬ КАЙФ ВІД СУМІСНИХ ПОСТРІЛУШОК - нафіг...
2) або буду давати користуватися його всім, ну умовно всім... Тут ще цікавіше - а нафіг тоді такий "власний" хрон щоб його всі юзали доки хтось не маючи достатньої кількості часу, а бажаючи макс. відстріляти свою гвинтівку на пострілухах його врешті-решт пристрелив???
Тому я за всеж за те, щоб купити перший хрон спільний.
Але пропоную таку умову. Давайте виходити з того, що рано чи пізно всерівно хтось з нас той хрон таки застрелить. Так от - хто хрон пристрелить, той його собі забирає, а решті роздає їх гроші. І ті, хто не в складці (за згоди всіх власників) - на пострілухах користуються цим хроном на тих же умовах! Тоді - кожен буде хрона берегти як свого. І по-моєму це буде найбільш справедливо для всіх - той хто застрелить влітає макс. точно на стількиж, якби купив собі сам свій і його застрелив (і стає одноосібним власником ним же застреленого хрона), а всі решта - просто отримають назад свої бабки.
І ще - не треба щоб він в когось постійно був - хтось один бере і тримає його в себе доти, доки він не стане потрібен комусь іншому. Тоді той інший "приймає" його в колеги, юзає його скільки потрібно і тримає в себе до слідуючої вимоги. Хоча, в принципі, можна і в когось одного... І чому це зразу в мене? Я ні чим не кращий за будь-кого з вас!
Хіба мож балакую тут останнім часом багато...
А може і не варто на всіх 716-й брати, може і 713 вистачить?