Страница 2 из 2 ПерваяПервая 12
Показано с 11 по 19 из 19

Тема: всім привіт

Во прочитав і задумався...
    http://guns.dn.ua/viewtopic.php?t=11...er=asc&start=0
    ВАМ-51 + Leapers 6-24X56

Маєш на увазі, що спільна тільки болячка добра?
    Хм... Не знаю, думаю...
    - Ти нащо стіни картинками з голими бабами обклеїв?
    - А що ж мені, на голі стіни дивитися?

По умолчанию хм???

Десь так Богдан, почитав і задумався...
    Фіг його маму знає, не великі гроші але господар має бути один...
    ВАМ-51 + Leapers 6-24X56

Цитата Сообщение от льолік Посмотреть сообщение
    Десь так Богдан, почитав і задумався...
    Фіг його маму знає, не великі гроші але господар має бути один...
    так ви посвому праві,я теж думаю що добре коли господар один,але Богдан самого початку писав ,якщо він буде його мати,то несховає дома під ліжком,(а екперементувати я думаю будем всеодно разом),і приказка немоє не жалко тут не канає кожен дає свої гроші і ми не малі діти,я повністю згідний буду, коли хрон на постійні основі буде у Богдана,ну ітак далі писати можна багато ,але поважаю кожну думку

Цитата Сообщение от Roman Посмотреть сообщение
    так ви посвому праві,я теж думаю що добре коли господар один,але Богдан самого початку писав ,якщо він буде його мати,то несховає дома під ліжком,(а екперементувати я думаю будем всеодно разом),і приказка немоє не жалко тут не канає кожен дає свої гроші і ми не малі діти,я повністю згідний буду, коли хрон на постійні основі буде у Богдана,ну ітак далі писати можна багато ,але поважаю кожну думку
    Я підтримую
    Gamo Hunter 220 + ВОМЗ 4x32L

Подумав.

Я готовий скинутись на ПЕРШИЙ спільний хрон - з ПЕРШИМ хроном ситуація ох... ну дуже вже делікатна...

От, припустімо, купив я ПЕРШИЙ хрон серед нас.

Тоді:
    1) або мене давить жаба ділитися і я юзаю його втіхаря сам... - це справа особиста кожного і осуджувати за це нікого не варто! Хоча не буду кривити душею - особисто мені було б неприємно знати, що хтось так юзає хрона - з однієї сторони, а з іншої - я сам так не хотів мати хрона, тому як не поділитися результатами відстрілу на пострілухах і слідкувати, щоб не бовкнути бува щось "лишнього" на тих же пострілухах - половина, та яка половина - ВЕСЬ КАЙФ ВІД СУМІСНИХ ПОСТРІЛУШОК - нафіг...
    2) або буду давати користуватися його всім, ну умовно всім... Тут ще цікавіше - а нафіг тоді такий "власний" хрон щоб його всі юзали доки хтось не маючи достатньої кількості часу, а бажаючи макс. відстріляти свою гвинтівку на пострілухах його врешті-решт пристрелив???

Тому я за всеж за те, щоб купити перший хрон спільний.

Але пропоную таку умову. Давайте виходити з того, що рано чи пізно всерівно хтось з нас той хрон таки застрелить. Так от - хто хрон пристрелить, той його собі забирає, а решті роздає їх гроші. І ті, хто не в складці (за згоди всіх власників) - на пострілухах користуються цим хроном на тих же умовах! Тоді - кожен буде хрона берегти як свого. І по-моєму це буде найбільш справедливо для всіх - той хто застрелить влітає макс. точно на стількиж, якби купив собі сам свій і його застрелив (і стає одноосібним власником ним же застреленого хрона), а всі решта - просто отримають назад свої бабки.

І ще - не треба щоб він в когось постійно був - хтось один бере і тримає його в себе доти, доки він не стане потрібен комусь іншому. Тоді той інший "приймає" його в колеги, юзає його скільки потрібно і тримає в себе до слідуючої вимоги. Хоча, в принципі, можна і в когось одного... І чому це зразу в мене? Я ні чим не кращий за будь-кого з вас!
    Хіба мож балакую тут останнім часом багато...

А може і не варто на всіх 716-й брати, може і 713 вистачить?
    Последний раз редактировалось Boot; 11.03.2009 в 19:02.
    - Ти нащо стіни картинками з голими бабами обклеїв?
    - А що ж мені, на голі стіни дивитися?

Відповідаю коротко ... я за ...
    от тільки хрон буде в когось одного...
    якшо піде поруках все приїхали... тобто піпець...
    хтось його підстрелить віддасть комусь іншому і скаже нічого не знаю в мене працював, чи поки знайдем винного то постарімєм...
    Всі мають знати що хрон в когось одного до нього і дзвонять...
    А відстріл робити на загальних пострілухах, тоді і цілий буде...
    ось і розрулили... Про новачків ще не придумав придумаю напишу
    ВАМ-51 + Leapers 6-24X56

Цитата Сообщение от boot Посмотреть сообщение
    Подумав.

Я готовий скинутись на ПЕРШИЙ спільний хрон - з ПЕРШИМ хроном ситуація ох... ну дуже вже делікатна...

От, припустімо, купив я ПЕРШИЙ хрон серед нас.

Тоді:
    1) або мене давить жаба ділитися і я юзаю його втіхаря сам... - це справа особиста кожного і осуджувати за це нікого не варто! Хоча не буду кривити душею - особисто мені було б неприємно знати, що хтось так юзає хрона - з однієї сторони, а з іншої - я сам так не хотів мати хрона, тому як не поділитися результатами відстрілу на пострілухах і слідкувати, щоб не бовкнути бува щось "лишнього" на тих же пострілухах - половина, та яка половина - ВЕСЬ КАЙФ ВІД СУМІСНИХ ПОСТРІЛУШОК - нафіг...
    2) або буду давати користуватися його всім, ну умовно всім... Тут ще цікавіше - а нафіг тоді такий "власний" хрон щоб його всі юзали доки хтось не маючи достатньої кількості часу, а бажаючи макс. відстріляти свою гвинтівку на пострілухах його врешті-решт пристрелив???

Тому я за всеж за те, щоб купити перший хрон спільний.

Але пропоную таку умову. Давайте виходити з того, що рано чи пізно всерівно хтось з нас той хрон таки застрелить. Так от - хто хрон пристрелить, той його собі забирає, а решті роздає їх гроші. І ті, хто не в складці (за згоди всіх власників) - на пострілухах користуються цим хроном на тих же умовах! Тоді - кожен буде хрона берегти як свого. І по-моєму це буде найбільш справедливо для всіх - той хто застрелить влітає макс. точно на стількиж, якби купив собі сам свій і його застрелив (і стає одноосібним власником ним же застреленого хрона), а всі решта - просто отримають назад свої бабки.

І ще - не треба щоб він в когось постійно був - хтось один бере і тримає його в себе доти, доки він не стане потрібен комусь іншому. Тоді той інший "приймає" його в колеги, юзає його скільки потрібно і тримає в себе до слідуючої вимоги. Хоча, в принципі, можна і в когось одного... І чому це зразу в мене? Я ні чим не кращий за будь-кого з вас!
    Хіба мож балакую тут останнім часом багато...

А може і не варто на всіх 716-й брати, може і 713 вистачить?
    +1
    xоч я і лізу не в свій город:d
    Но Богдан найбільш прийнятно все розписав!
    ІМХО
    ІЖ-27Е 12кал.
    ІЖ-38(ГП)

З повагою
    ACELOT

Цитата Сообщение от acelot Посмотреть сообщение
    +1
    xоч я і лізу не в свій город:d
    Но Богдан найбільш прийнятно все розписав!
    ІМХО
    Микола
    та ти майже свій

Страница 2 из 2 ПерваяПервая 12

Ваши права