Хм... Тако... Якщо склалося враження, що я рекламую і пропагую Люман
- то це враження хибне і насправді все зовсім не так. Тему створив не заради пропагування Люмана, а застерегти однодумців від покупки неякісних куль, які останнім часом випускає Люман і щоб показати, які кулі - галяк, а які досить пристойні.
Чому я стріляю Люманом при цьому перед покупкою розкриваючи кожну банку і в 90-та відсотках повертаю їх назад продавцю? - тому що в магазинах в мене його ВАЛОМ по 11.50 грн. за банку 200 шт. - раз, ЖСБ - не бачив жодного разу - два, КП одного разу на базарі побачив - купив, покращення якості пострілу не побачив - три. Нафіга платити дорожче? І оскільки основна куля була раніше за "нєімєнієм" кращого Люман, то так вона і лишається на далі основною. ХОРОШИЙ Люман з мого Хатсана летить нормально. Переконаний, що і не тільки в мене.
І ще раз повернусь до того, з чого починав - а якщо є Штеєр, може тоді іншу пневму не будемо обговорювати зовсім? Чи будемо говорити - нафіга така-то гвинтівка, якщо є Штеєр - купіть його і не будете нарікати, що промахнулися з вини гвинтівки?

Ще одне. Якось не зауважив зразу... Поняття "куля нормально летить" - В МОЄМУ розумінні означає, що я зі свого Хатсана на 50-ти метрах "граюся" з 1л.пласт. пляшкою сидячи з упором в коліно - стрільнув в дно, пляшка розвернулась, слідуючим пострілом розвернув її назад до мене дном і т.д. Промах - незнаю, десь кожен п'ятий постріл. Чи пласт.стаканчик на тій же віддалі двома з трьох пострілів "зняти". Це моя міра точності пострілу. Якщо хто стріляє по мішенях і збирає 2-3 см. на такій відстані - тоді звичайно треба і гвинтівку не Хатсан і кулю не Люман ну і ручки та натхнення відповідні.
Последний раз редактировалось Boot; 15.08.2008 в 09:29.
Причина: Вчора пив горілку - сьогодні по клавішах мажу...
- Ти нащо стіни картинками з голими бабами обклеїв?
- А що ж мені, на голі стіни дивитися?