Просмотр полной версии : Боти на форумі.
Мабуть всі побачили останні навали ботів на наш форум. В зв"язку з цим ТИМЧАСОВО призупинено реєстрацію нових користувачів на форумі. Дане обмеження буде діяти до моменту введення додаткового захисту від ботів.
Тепер, ми - СЕКТА!!! Bratva x "Камуфльоване Братство" шанувальники ТОРа...
Пішли, принесемо у жертву дитинча карлуса-вургаліса... )4)
Можливо треба було зробити реєстрацію з підтвердженням модераторів.
Я пропоною дійсно зробити реєстрацію з підтвердженням модераторами/адмінами.
+1
Підтримую.
pavvvell
10.04.2010, 19:48
Мені на почту приходить спам ( З підпискою вашого форума) , про якісь толі курси - толі тренінги.Приходить ось від цього " teracisfata " чувака.
Прохання до модераторів - розібратися якщо це можливо
Taraskin
11.04.2010, 11:44
Я видалив його з форуму.
Мені на почту приходить спам ( З підпискою вашого форума) , про якісь толі курси - толі тренінги.Приходить ось від цього " teracisfata " чувака.
Прохання до модераторів - розібратися якщо це можливо
Щось подібне видалив ще вчора. Якщо будуть такі випадки надалі - відразу пишіть мені в ПМ, бажано - зробити переадресацію спама.
Taraskin
06.01.2011, 13:40
За остатні 12 годин на форумі зареєструвалось 50 чоловік , з незрозумілими нікнеймами (набір букв) . Само собою я їх розцінив як ботів і видалив з реєстрації . Якщо в цьому списку були настоящі юзери , реєструйтесь щераз.
Аларм! В нас знову навала ботів на форум! Якби хтось із справжніх юзерів не отримав досі активацію через електронку - пишіть в ПМ.
Taraskin
10.01.2011, 17:59
я вчора відфільтрував 200 юзерів , з яких 190 були боти.
Прощавайте ще 70 штук...
НОВІ КОРИСТУВАЧІ - якщо вам досі не прийшов лист і підтвердженням активації - реєструйтесь знову. І пишіть нік КИРИЛИЦЕЮ - так вас буде помітно в купі ботів.